Razpis za udeležbo sprejema LMB na Dunaju

Tudi letos se predstavniki Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Zveze bratovščin odraslih katoliških skavtinj in skavtov, Slovenske zamejske skavtske organizacije in Zveze tabornikov Slovenije - nacionalne skavtske organizacije, Z ROKO V ROKI odpravljamo na Dunaj. Tam bomo prejeli plamen Luči miru iz Betlehema in ga od tam prenesli v Slovenijo na regijske sprejeme in ga razdajali naprej.

Na Dunaj se bomo odpravili v soboto, 15. decembra, in se vrnili v nedeljo, 16. decembra.

V posebno čast si lahko šteje vsak, ki si zasluži in dobi priložnost biti del odprave na Dunaj.  Čudovito doživetje sprejema  Luči miru iz Betlehema na Dunaju bi radi omogočili popotnikom in popotnicam v starosti od 16 do 21 let (izjema člani ZBOKSSJ ). Vsi mladoletni člani morajo imeti s seboj polnoletnega spremljevalca (voditelja ali vodnika) in nujno tudi podpisano dovoljenje staršev, da se lahko udeležijo sprejema. 

Prijavite se tako, da napišete e-mail na naslov lmb@skavt.net, zadeva DUNAJ, najkasneje do 2. decembra. Število mest je omejeno, zato bomo člani tropa pregledali vse prijavnice in vas o rezultatih izbire obvestili do 9. decembra. 

Za vsa dodatna vprašanja sva vam na voljo Goran  (041 675 293) in Barbara (051 346 303). Morebitna vprašanja nam lahko pošljete tudi na lmb@skavt.net.